Galerii: vabariigi aastapäeva vastuvõtt Haapsalus

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 24

12 2 21 22 24 10 8 16 7 6 14 5 13 20 4 19 3 11 18 25 26 27 28

Haapsalu linnapea, Lääne maavanema ja Läänemaa omvalitsuste liidu esimehe vastuvastuvõtt eile õhtul Haapsalu kultuurikeskuses.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
MEGAIRW
8 aastat tagasi

Maksumaksja raha ebaotstarbekas kasutamine – palju see pillerkaaritamine kogu eesti peale maksma läheb ? Miljoneid – ja siis sonitakse et päästajate arvelt mõnisada tuhat kokku hoida – o.sele ajab ( tsiteerides klassikuid )

pidu katku ajal
8 aastat tagasi

Meie valitud administraatorid rahva hulgast nende asjalikkude omaduste järgi ei ole valitsemiseks ette valmistatud isikud, vaid osutuvad ettureiks mängus meie õpetlaste ja geniaalsete nõunikkude käes, kes on varajasest lapsepõlvest kasvatatud eriteadlasteks kõigis maailma valitsemise asjus. Nagu teile teada, need meie spetsialistid ammutasid valitsemiseks tarvilised teadmised meie poliitilistest kavadest, ajaloo kogemustest, iga jooksva hetke vaatlusest. Gooid ei lase endid juhtida objektiivse ajaloolise vaatluse praktikast, vaid teoreetilisest rutiinist mingi kriitilise suhtumiseta tema tulemustesse. Seepärast meil pole vaja neid arvestada – las lõbutsevad või ootavad uusi lõbustusi või mälestavad elamusi. Las nad näha teaduse peaosa selles, mida meie neid käskisime tunnustada teaduse nõudeiks… Loe rohkem »