Vabariigi aastapäeva tähistamine Haapsalus päädib tasuta kontserdiga

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu lossiplastil olid vabariigi aastapäeva puhul üles rivistatud lipud. Foto Arvo Tarmula

Tänavugi rivistatakse vabariigi aastapäeva puhul Lossiplatsil vanadussõja mõlestussamba juurde lipud. Foto Arvo Tarmula

Eesti Vabariigi 98. sünnipäeva tähistatakse 24. veebruaril Haapsalus traditsiooniliselt kontsertjumalateenistuse, pärgade asetamise ja kontserdiga

Kell 11 algab toomkirikus kontsertjumalateenistus, kus esineb tütarlastekoori Canzone, Haapsalu Kammerkoori ja Läki Laulule ühendkoosseis (dirigendid Ulrika Grauberg, Regina Triebstock, Eleri-Kristel Kuimet). Kõnelevad Haapsalu linnapea Urmas Sukles ning Haapsalu põhikooli õpilane Johanna Liiv. Lippudega tulevad välja Kaitseliidu Lääne malev, Haapsalu linna koolid ja teised organisatsioonid.

Kell 12 asetatakse pärjad Vabadussõja mälestussamba jalamile Lossiplatsil. Pidulikul tseremoonial kõnelevad Lääne maavanem Neeme Suur, piiskop Tiit Salumäe ja Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilane Liivia Lints.

Kell 13 onkultuurikeskuse teatrisaalis C. Kreegi nimelise Haapsalu muusikakooli kontsert.

Eesti vabariigi 98. sünnipäeva tähistamist haapsalus korraldavad Haapsalu linn, Lääne maavalitsus, EELK Lääne praostkond ning Kaitseliidu Lääne malev.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
eesti keel ja meel
8 aastat tagasi

Rõhk on sõnal tasuta….

adu
8 aastat tagasi

ära ilgu, rahvas on vaene ..