Robin Uspenski oli noorte meistrivõistlustel kolmas

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

maadlus Robin Uspenski. foto aap uspenski

Kaalukategooria kuni 42 kg parimate autasustamine – Robin Uspenski paremalt esimene. Foto Aap Uspenski 

Laupäeval Valgas peetud kuni 15aastaste Eesti meistrivõistlustel Kreeka-Rooma maadluses tuli ainsana medaliga koju maadlusklubi Dünamo maadleja Robin Uspenski.

12aastasele Robin Uspenskile, kes oli kuni 42 kg hulgas kolmas, oli see esimene medal. Treeneri ja isa Aap Uspenski sõnul oli poja tulemusge rahul. „Minul selles vanuses veel sellist tulemust ette näidata ei olnud. Robin Uspenski kaksikvend Kevin oli samas kaalukategoorias kaheksas ja Martna maadluspoiss Harry Soo seitsmes. 

Läänemaalt osalesid võistlustel Haapsalu Dünamo ja Martna maadlusklubi maadlejad. Kaalukategoorias kuni 53 kg, oli Dünamo esindaja Danila Boikov seitsmes, kuni 59 kg Martna maadleja Jaanis Soosaar viies ning kõige raskemate, kuni 85 kg maadeljate hulgas Martna esindaja Kaarel Kants seitsmes.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments