0

Epeemeeskond kaotas, Rio olümpialootus luhtus

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Juri salm ja sten priinits foto anželika fedoruk

Jüri Salm ja Sten Priinits. ARHIIV

Eesti epeemeeskond jäi Saksamaa Heidenheimis MK-etapil võistkonnavõistluses pidama teise ringi, kirjutab Postimees.

Suure tõenäosusega pole meeskonnal enam võimalik olümpiale kvalifitseeruda, aga üliväike võimalus on. Esimeses ringis kohtus koosseisus Jüri Salm, Marno Allika, Sten Priinits ja Nikolai Novosjolov vehelnud Eesti Hiinaga ja võitis tänu Novosjolovi heale tegustemisele 40:39. 16 parema hulgas kaotati tugevale Šveitsile 37:45. Eesti jätkab nüüd Heidenheimis heitlust 9.-16. kohtadele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mart
Mart

Meestel oli olümpia lootus nii ehk naa õhkõrn

wpDiscuz