Ristil on naiskodukaitses kolme põlvkonna naised

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Kolm põlvkonda naiskodukaitsjaid

Naiskodukaitse Risti jaoskonnas tegutseb kolm põlvkonda naisi: vanaema Aime Pukk, tütar Marika Pukk ja tütretütar Brenda-Marietta Pukk.

„See on Eestis täiesti ainulaadne,” ütles Lääne ringkonna instruktor Svetlana Mustkivi. „Rohkem selliseid peresid naiskodukaitses ei ole.”

 Kõige pikema staažiga on tütar Marika Pukk, tema on naiskodukaistja juba aastast 1997. Vanaema Aime Pukk liitus naiskodukaitsega 2000. aastal. Brenda-Marietta Pukk on naiskodukaitsja sellest aastast.

Sveta Mustkivi sõnul on kõik kolm Risti jaoskonna aktiivsed liikmed. Pensionil Aimel on aega kaasa lüüa toitlustamisel ja esindusüritustel. Juuksurina töötav Marika kuulub Risti jaoskonna juhatusse. Brenda-Marietta läks pärast gümnaasiumit kaitseväkke. Nüüd on ta instruktorina aidanud ellu viia sõdurioskuste kursust. Tema tugev külg on meditsiin, tal on ka parameediku oskused, sest ta õpib Tallinna tervishoiu kõrgkoolis õendust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments