0

Lääne maavalitsuse teated

Kylaline

info@le.ee

Teemaplaneeringu „Harku-Lihula-Sindi 330/110 kV
elektriliini trassi asukoha määramine”
avaliku väljapaneku tulemused

Lääne maavanem võttis 26.08.2015 korraldusega nr 1-1/15/128 vastu Lääne maakonnaplaneeringu teemaplaneeringu „Harku-Lihula-Sindi 330/110 kV elektriliini trassi asukoha määramine”. Teemaplaneeringu ja selle keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande (KSH) avalik väljapanek oli 16. septembrist 15. oktoobrini.
Avaliku väljapaneku ajal esitati maavanemale kokku 12 ettepanekut ja vastuväidet, millest 2 olid ametkondade ettepanekud sõnastuse korrigeerimiseks. Kullamaa valla lahenduse kohta esitati 6 vastuväidet, sealhulgas Kullamaa vallavalitsuse oma. Nii Martna kui ka Lihula valla lahenduse vastu oli 1 inimene.
Avalikud arutelud olid 9.–11. novembrini, aruteludel vastuväiteid esitanud isikutega kokkuleppele ei jõutud. Kullamaa valla Leila küla asjus kaaluti trassi väiksemamahulist korrigeerimist, kuid eelistatuks osutus siiski vastuvõetud lahendus.
Maavanem on esitanud teemaplaneeringu KSH aruande Keskkonnaametile heakskiitmiseks. Peagi saadetakse teemaplaneering rahandusministeeriumisse järelevalvesse. Järelevalve üks ülesanne on ka vastuväiteid esitanud isikute ärakuulamine ning vastuväidete kohta seisukoha esitamine.
Lääne maavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz