0

Täna õhtuks on oodata tugevat tormi

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Torm Rohukülas. Foto: Urmas Lauri

torm Rohukülas 30.11.15Torm Rohukülas. Foto: Arhiiv

Ilmateenistuse teatel võtab tuul täna taas tuurid üles ning puhub Hiiu- ja Saaremaal kuni 25 m/s, õhtul puhanguti 30 m/s. Läänemere põhjaosas võib tuul olla puhanguti suisa 33 m/s.

Nendes piirkondades on tegemist kõrgeima ehk kolmanda kategooria hoiatusega, mida loetakse eriti ohtlikuks ilmaks. Tõenäoliselt kaasnevad tormituulega suured kahjustused ning on oht elule ja tervisele.

Veetase võib täna õhtul ja öösel tõusta läänerannikul kriitiliste näitude lähedale, Pärnus 140-155 cm üle keskmise, mujal rannikumeres jääb meretase kriitilisest allapoole. Ennustust täpsustatakse iga kuue tunni järel.

Ilmateenistus soovitab tungivalt tormi ajal püsida siseruumides ja pidevalt jälgida edasisi arenguid televisiooni, raadio või interneti vahendusel. Samuti tuleb tingimusteta järgida kõiki võimuesindajate poolt antud käske ja soovitusi ning olla valmis erakorralisteks meetmeteks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz