Lääne Elu paberleht teisipäeval, 10. novembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

lel1011001

Haapsalu linna algkool kogub tahvelarvutite soetamiseks raha

Haapsalu linna algkool kogub raha, et hiljemalt järgmiseks õppeaasta alguseks soetada 25 tahvelarvutit. Terve klassi varustamine tahvelarvutitega läheb maksma umbes 5 000 eurot, millest Haapsalu linna algkooli direktori Malle Õiglase sõnul on koos peaaegu tuhat.

Virtsulased seisavad tuletorni eest

Eesti Posti kava anda tuleval aastal välja Virtsu tuletorni postmark tõi päevavalgele, et tuletorni omanik veeteede amet peab otstarbekamaks tuletorn hoopis lammutada ja uus ehitada.

Nüüd on Hanila vald pöördunud muinsuskaitseameti poole, et tuletorn ajutise kaitse alla võtta — see annab aega aru pidada, mis torniga õigupoolest edasi teha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
üleval pool
8 aastat tagasi

arvatakse vist, milleks neid lapsi ikka harida ja raha raisata, nagunii lasevad siit jalga, parem hoopis pagulaste eest raha vastu võtta ja see raha füüri panna

Köh
8 aastat tagasi

Oh jah,erakoolid jõuliselt seisavad väikeste klasside,eriprogrammide jm lapsesõbraliku õpikeskkonna eest. Õnnetud munitsipaalkoolid on ülerahvastatud,remont seisneb katuselappimises ja seinte värvimises. Tahvelarvutite jaoks otsitakse sent haaval raha… Jõudu Malle!Kus on HITSA,munitsipaalkoolide väärtustamine,väikesed klassid… Krt,Põhikool projekti järgi ka mingi monstrum…Jõudu munitsipaalkoolide õpetajatele,kes te ei heitu erakoolide kiitlemisest,KOVi juhtide lobast ja õpetate rõõmsalt ja rahulikult meie lapsi.

Köh
8 aastat tagasi

Sama plaan on VTA-l ka Vasikaholmi tulepaagiga.

Savu
8 aastat tagasi

Tahan seda osta http://www.varad.ee/et/kinnisvara/haapsalu-linn-oja-tn-16-0?cid=15 Kas minu pilt avaldatakse samuti nagu Siimu oma.

vta
8 aastat tagasi

on juba kahjuks lammutanud Hobulaiu põhja tulepaagi.