Lääne Elu paberleht laupäeval, 24.10

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel2410001

Haapsalu uus tänavavalgustus sai valmis

Kolmapäeval annab Eltel Network AS linnale üle uue tänavavalgustuse ehitusliku osa, linnavalguse kontrollersüsteemi timmitakse veel 31. oktoobrini. Projekti linnavalitsuse poolt juhtiv geodeet Peep Aedviir ütles, et mingeid tõrkeid ei tohiks olla — kõik vajalik on tehtud, nipet-näpet on ehk vaja siluda.

Läänemaa kalleimat maja müüakse Noarootsis

Läänemaa kõige kallim müügis olev hoone pole mitte villa Haapsalus, mõis või jahiloss, vaid Eesti-aegne majake Noarootsis. Hara külas Vööla mere ääres asuv kahekorruselise 1939. aastal ehitatud puumaja hind kinnisvaraportaali järgi on 489 000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valgusti
8 aastat tagasi

Egas need tööstuslikud valgustid linna miljöösse küll mingit silmailu paku. Eelmisel nädalal võis AK-s näha Võru linna välisvalgustust ja seal olid hoopis teistsugused valgustid ja muidugi samuti ka LD. Kas tõesti pole meie asjapulkadel ilumeelt olla?

postid
8 aastat tagasi
misasi on valmis
8 aastat tagasi

osadel tänavatel laiutavad endiselt vanad viltused postid mille otsa on kruvitud siis need uued LEEDIKESED suht potjomkini küla ju kus räägime asja jälle ilusaks aga majatagune endiselt mädaneb !? või ma eksin