Sauna Cupi avavile kõlab täna õhtul

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Rudolf LumisteSauna Cupi korraldaja Rudolf Lumiste. Foto: Arvo Tarmula

Täna õhtul kell 19 antakse avavile Sauna Cupi nime kandvale seeniorklassi mängijate korvpalliturniirile.

Esimeses mängus Wiedemanni spordihoones lähevad omavahel vastamisi EÜE ja Cramo ning BC Lietuva ja Setu Sauna selts. Cramo rivistusse kuuluvad ka endised Kaleviga NSV Liidu meistriks tulnud mehed nagu Sergei Babenko ja Aleksandr Karavajev. Nii Babenkot kui ka Karavajevit peaks täna õhtul väljakul palli põrgatamas näha saama.

Kell 21 teeb avamängu Põlva meeskond nimega Mooste Mõis, kelle esimeseks vastaseks on Tallinna meeskond nimega Kontsertilavad. 35+ vanuseklassis mängivad põlvakad tulid hiljuti Ameerikas maailmamängude võitjaks veteranide arvestuses.

Korvpallilaupäev Haapsalus on äärmiselt tihe. Mänge peetakse korraga neljal väljakul– kahel väljakul Wiedemanni spordihoones, Haapsalu spordihoones ja universiaalhallis. Mängud algavad kell 9.30 ja lõppevad peale kella 19.

Pühapäeval on kavas vaid kohamängud. Finaalid algavad Wiedemanni spordihoones kell 13.30.

Turniiri korraldaja Rudolf Lumiste sõnul peavad 41 võistkonda kolme päeva jooksul üle 100 kohtumise.

Sauna Cupile on registreerunud 10 välisriigi võistkonda. 6 võistkonnaga on väljas lätlased, 2 võistkonnaga leedukad ja venelased ühega. Kõige kaugemalt on kohale sõitnud türklannade naiskond nimega Altin Bilek Istanbul. Türklannad sõitsid Eestisse kindlate võidumõtetega. Reede pealelõunal olid nad ainukeseks võistkonnaks, kes Wiedemanni spordihoones treeneri juhendamisel erinevaid kombinatsioone- ja viskeid harjutasid. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments