Galerii: Ettevõtluspäev kutsehariduskeskuses

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Täna peeti Haapsalu kutsehariduskeskuses Läänemaa ettevõtluspäeva, kus kohalviibijaile tutvustati ettevõtluse põhiprintsiipe ja jagatu huvitavaid nõuandeid. Ettevõtluspäeval said sõna kolme Läänemaa firma esindajad, kes rääkisid paarkümne minutilises ettekandes konkreetse firma näitel ettevõtluse võludest ja valudest.

Fotod: Arvo Tarmula

IMG_5107 IMG_5112 IMG_5123 IMG_5125 IMG_5129 IMG_5147 IMG_5151 IMG_5157 IMG_5158 IMG_5171 IMG_5179 IMG_5189 IMG_5199 IMG_5201

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ATS
8 aastat tagasi

vigisemine???need näod seal on kindlasti FIED ja oüde ja aside esindajad..
vot ennem on Hullu Anne ettevõtja kui nemad…

osaleja
8 aastat tagasi

Mulle meeldis. Eriti see kohvipausi järgne osa. Lõpuks ometi hakkas aju teises suunas mõtlema, suurepärane! Väga vahva üritus oli!
Ja torisejatele, mõelge hetkekski raamidest välja, toriseda ja vigiseda on alati mugav.

mnjah
8 aastat tagasi

selles osas peab küll tunnistama, et läänemaa arenduskeskuse tegevuse mõju eriti ei tunneta. Võiks olla rohkem uudiseid selle kohta kuidas arenduskeskus on tõepoolest aidanud ettevõtjatel projektirahasid taotleda ja saada ka. On selge, et väikeettevõtjad. kes on meie maakonnas praktiliselt kõik ettevõtjad, ei pea ega saa olla kursis igapäevatöö kõrvalt kogu projektimajandusse finessidega. reaalset tuge oleks vaja nende taotluste kokkupanekul. Ja tugi pole see, kui konsultant räägib sama üldist juttu nagu mõnes ajaleheartiklis või veebilehel üldinfot edastab. Samuti tahaks kuulda, et arenduskeskus lugematute arutelude, komisjonide, töögruppide ja strateegiate arutamise asemel oleks nö. “hands-on” meetodil ka asjade tegemise juures, elluviimise abistajana.

Urmas
8 aastat tagasi

Jah, seekord tuleb küll kommenteerijatega nõustuda.

Kuglimugli
8 aastat tagasi

Huvitav, miks ettevõtjaid reaalselt kuulda – näha pole ? Kuid telefoniraamatut kätte võttes – Läänemaal on neid päris palju …

Urmas
8 aastat tagasi
Reply to  Kuglimugli

Sellepärast pole et ettevõtja näeb eos selle palagani mõtte läbi. See on Huulivanamehe enesetõestamise koht, kus ta saab kutseka haridusega lastele rääkida kui tubli onu ta on. Keegi teine teda enam tõsiselt ei võta ju. Tarmula tuleb kohale ja teeb pilti ja leht kirjutab – vaata kui tore.

NO
8 aastat tagasi

virisemine paistab ikka üks mõnus tegevus olevat …

ATS
8 aastat tagasi

jah…ettevõtjaid irrrwwwwww on sel galeriis kohe üsna mitu…

herr+Ligi
8 aastat tagasi

tubli, põhisell ka ikka viimasel pildil olemas 🙂

Võtke aga töölt vabaks ja osalege ka rohkem sellistel üritustel.
Saate ehk isegi tasuta kohvipausil osaleda.

hmm
8 aastat tagasi

mnjah, kindlasti oli tore üritus, aga küsimus on milles oli täpsemalt eesmärk. Seda mis asi on ettevõtlus ja ettevõte, teavad tänapäeval lapsed ka. Kuulata kolme ettevõtja juttu on kindlasti põnev kuid ei pruugi anda tõuget ise ettevõtlusega alustada. Siit tekstist ei nähtu ka, mida sellepäeva jooksul veel tehti- ehk leiti vastus küsimusele, kuidas läänemaale töökohti luua. See tundub selline võluküsimus olevat, millest kogu aeg räägitakse, et see on tähtis aga kuidas, sellele vastuse otsimist võiks rohkem olla.

Eda
8 aastat tagasi

Nagu ma aru saan siis läänemaal on ettevõtluse arendamisega ametnike poolt vaadatuna kõik korras. Ainus küsimus millele mitte ükski ametnik vastata ei taha on see – miks inimesed siit läänemaalt minema lähevad ? See ettevõtluspäeva korraldamine on nagu nagu palagann et tõestada et läänemaal on elu lill ja et ametnikud teevad enda tööd väga hästi. Ülejäänust on kõigil poogen sest palk jookseb.