0

Peebo ja Zahharovi jõulutuur algab Haapsalust

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Print

Annely Peebo ja Jassi Zahharovi alustavad detsembris oma jõulutuuri kontserdiga Haapsalus.

Jõulukontserdid toimuvad 13.-22. detsembrini ja Haapsalus kuuleb Peebot ja Zahharovit 13. detsembril kl 17 Haapsalu kultuurikeskuses. Artiste saadavad tippmuusikud Urmas Lattikase juhendusel. Esitamisele tuleb kaunis jõulumuusika ja artistide poolt hoolikalt valitud repertuaar.

„Tunneme Jassiga üksteist juba pikemat aega, aga ühise kontserdikavaga kohtusime suvel esmakordselt. Jassiga koostöö on alati väga meeldiv ning jõulukontserdid saavad temaga olema kindlasti imeilusad. Meie saateansambel koosneb oma ala korüfeedest ning kutsun kõiki osa saama sellest suurepärasest võimalusest,“ rääkis Annely Peebo.

„Seekord on tõesti erilised jõulud! Oleme üsna pikalt planeerinud Annelyga koostööd ning lõpuks saame ühist jõulukava pakkuda üle Eesti. See on ilmselt ainukordne võimalus ning meie suvised kontserdid andsid tõesti hea tunde ka meie saateansambli suhtes. Ma olen täitsa põnevil – tulemas on midagi, mis on meie kõigi jaoks erakordne,” täiendas Jassi Zahharov.

Annely Peebo elab ja töötab juba paarkümmend aastat Austrias ning tema töö on teda kokku viinud paljude tuntud muusikute, dirigentide, orkestrite, kuulsate ooperimajade, kontserdisaalide ja vabaõhu lavadega. Annely on meie ainus naislaulja, kel on au olnud koostööd teha maailmakuulsate tenorite nagu Placido Domingo, Jose Carrerase ja Andrea Bocelliga. See on erakordsuse märk ning meil on hea meel, et just jõulude ajal leiab Annely võimaluse astuda üles oma kodupubliku ees ning jagab meie kõigiga oma fantastilist sära, suurepärast häält ja musikaalsust, mis temas leidub.

Jassi Zahharov on vaieldamatult meie klassikalise muusikamaailma superstaar, kes on pikalt koostööd teinud nii “Vanemuise” kui “Estonia” teatriga ning kogunud vähemalt kuus väärikat auhinda – näiteks Georg Otsa preemia. Lisaks paljudele esinemistele kodumaal, on ta külalisena kiidusõnu saanud näit. Saksamaal, Soomes, Rootsis jm. Ajalukku on läinud mitte ainult rollid või kontserdid koduteatris ja mujal, vaid ka muusikalide rollid, kus Jassi on pakkunud meile kõigile kustumatuid hetki. Maksimaalselt hea tulemuse saavutamine on võimalik vaid seetõttu, et Jassi on suurepärase häälega erakordselt paindlik ja tundlik muusik, kellega on suur rõõm koostööd teha.

Rauno Tagel

Artagel Group OÜ

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz