Kutsehariduskeskuses on homme ettevõtluspäev

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Homme Haapsalu kutsehariduskeskuses toimuv Läänemaa ettevõtluspäev julgustab neid, kes soovivad oma ettevõttega alustada või on seda juba teinud.

BDA Consulting OÜ juhatuse liikme Marikai Karilaiu sõnul on ettevõtluspäev inspiratsioonipäev, mis julgustab ja motiveerib nii algajaid, kui ka juba tegutsevaid ettevõtjaid, suurendab inimeste aktiivsust ning piirkonna konkurentsivõimet. Päeva eesmärk on tõsta alustavate ettevõtjate teadlikkust ettevõtlusest ja ärgitada kohalikke ettevõtluspotentsiaaliga inimesi oma äriga alustama.

Päevakavas on ettekanded, tegutsevate ettevõtjate edulood ja diskussioonid. Ettevõtluspäeva esimeses pooles räägitakse ettevõtlust mõjutavatest trendidest ja koostöövõrgustiku olulisusest. Pärast lõunat jagavad oma kogemusi aga Läänemaa ettevõtjad.  

Päev lõppeb töötoaga „Kuidas leida ja arendada äriideed?” ja koolitaja Elmo Puidet õpetab kuidas leida motivatsiooni ja enesekindlust ettevõtjana esimese sammu astumiseks.

Ettevõtluspäeva korraldavad Läänemaa Arenduskeskus, Eesti Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ja BDA Consulting OÜ.

Päevakava ja täpsema info ettevõtluspäeva kohta leiab siit

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments