Legendaarsele matemaatikaõpetajale pingi avamiseks kogutakse annetusi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Facebookigrupis Haapsalu ja Läänemaa kutsub Haapsalu põhikooli õpetaja Marianne Samm üles annetama legendaarse Haapsalu matemaatikaõpetajale Mati Kammistele mälestuspingi avamiseks.

Mati Kammiste oli Haapsalu I keskkooli ja Haapsalu gümnaasiumi matemaatikaõpetaja, kelle sünnist möödus tänavu juunis 75 aasta

Kõigil, kes soovivad osaleda pingi paigaldamises, palutakse kanda 5 eurot (või muu summa) arveldusarvele Swedpangas EE962200221039137532 Marianne Samm nimele. Selgitusse märksõna "pink" 

"Kui raha laekub rohkem, anname selle maakonna matemaatika ainenõukogule matemaatika õpetamise toetamiseks," kirjutab Samm.

Pink plaanitakse avada reedel, 16.oktoobril. Kellaaeg ja asukoht teatatakse hiljem. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Legendaarne õpilane
8 aastat tagasi

kolme aasta jooksul kõik veerandid 2…..olenemata hommikustest ja õhtustest järelvastamistest….lähen ja nuuksun selle pingi idee peale kübe omaette kabinetis…

Legendaarne õpilane
8 aastat tagasi

Mina võiksin ju kah vähemalt oma taburetti promenaadile tahta, sest olen legendaarne selle poolest et herr Kammiste õnnistas mind kahel aastal suvetööga ja lõpuklassis järeleksamiga (kuna olin suitsumees)….