0

Konkursi kaunim maa- ja suvekodu asuvad Läänemaal

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kadaka taluKadaka talu, Noarootsi. Foto: Birgit Püve / Maakodu

Ajakirja Maakodu korraldatud konkursil „Eesti kauneima maakodu“ valis žürii Eesti kaunimaks maakoduks Peeter Lepiku ja Viivi Vaaraku Kadaka talu Ramsi poolsaarel Noarootsis Läänemaal, kirjutas Maakodu intrenetiväljaanne. 

Kadaka talu on projekteerinud arhitekt Raul Vaiksoo. Žürii hinnangul on tegemist maalähedase, ent samas väga huvitava ja pilkupüüdva modernse majaga, mis arvestades elanike hobisid ja vajadusi on väga põhjalikult läbi mõeldud ja moodustab koos kõrvalhoonetega tervikliku talukompleksi.

Ka kauneima suvekodu leidis žürii Läänemaalt. Selleks on Ethel ja Alar Lillemäe suvekodu. 

Žüriisse kuulusid konkursi peasponsor, Iglusauna esindaja Priit Kallas, Home4You esindaja Hedy Kalmet, Maris Riim SEB pangast, Deluxi esindajad Göran Sjöholm ja Jaanika Sjöholm, Eesti Vabaõhumuuseumi Maa-arhitektuuri keskusest Elo Lutsepp ja Heiki Pärdi, Niidustuudio esindaja Sten Krehov, TV3 uudisteankur Sirje Eesmaa, sisekujundaja Ene-Ly Piibor, Fiskarsi esindaja Virge Teets, Vivacolori esindaja Mari-Eva Ahja, Maakodu toimetuse ja turundusosakonna liikmed.

Kaunimatest kodudest saab lugeda konkursi võidukodudele pühendatud Maakodu erinumbrist „Kaunis maakodu“, mis ilmub oktoobris.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz