Konkursi kaunim maa- ja suvekodu asuvad Läänemaal

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kadaka taluKadaka talu, Noarootsi. Foto: Birgit Püve / Maakodu

Ajakirja Maakodu korraldatud konkursil „Eesti kauneima maakodu“ valis žürii Eesti kaunimaks maakoduks Peeter Lepiku ja Viivi Vaaraku Kadaka talu Ramsi poolsaarel Noarootsis Läänemaal, kirjutas Maakodu intrenetiväljaanne. 

Kadaka talu on projekteerinud arhitekt Raul Vaiksoo. Žürii hinnangul on tegemist maalähedase, ent samas väga huvitava ja pilkupüüdva modernse majaga, mis arvestades elanike hobisid ja vajadusi on väga põhjalikult läbi mõeldud ja moodustab koos kõrvalhoonetega tervikliku talukompleksi.

Ka kauneima suvekodu leidis žürii Läänemaalt. Selleks on Ethel ja Alar Lillemäe suvekodu. 

Žüriisse kuulusid konkursi peasponsor, Iglusauna esindaja Priit Kallas, Home4You esindaja Hedy Kalmet, Maris Riim SEB pangast, Deluxi esindajad Göran Sjöholm ja Jaanika Sjöholm, Eesti Vabaõhumuuseumi Maa-arhitektuuri keskusest Elo Lutsepp ja Heiki Pärdi, Niidustuudio esindaja Sten Krehov, TV3 uudisteankur Sirje Eesmaa, sisekujundaja Ene-Ly Piibor, Fiskarsi esindaja Virge Teets, Vivacolori esindaja Mari-Eva Ahja, Maakodu toimetuse ja turundusosakonna liikmed.

Kaunimatest kodudest saab lugeda konkursi võidukodudele pühendatud Maakodu erinumbrist „Kaunis maakodu“, mis ilmub oktoobris.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments