Mida teha kui televiisor TV3 pilti ei näita?

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vastab Levira tasuta TV toote- ja turundusjuht Andres Tarto:

Kõigepealt soovitame tutvuda TV3 võrguvahetuse teemalise infoga otse oma teleri 6. kanalil, TasutaTV infokanalil. Sealt leiab TV3 signaali edastavad saatjad, juhendi, kuidas antenn õigesti paigaldada ning palju muud vajalikku.

Kui antenn on suunatud TV3 signaali edastavale saatjale, tuleb taastada teleri või digiboksi tehaseseaded (algseaded). Vanema, eraldi digiboksiga teleri puhul, tuleb taastada ainult digiboksi algseaded. Et digibokse ja telereid on erinevaid, pole võimalik anda ühesugust spikrit tehaseseadmete taastamiseks ja kanalite uuendamiseks. Enamasti saab seda teha teleri või digiboksi „seadete“ alt.

Tehaseseadete taastamise järel tuleb uuendada kanalid. Kui TV3 signaal telerisse jõuab, näeb vaataja TV3 endisel, teleri 4. kanalil.

Nõu leviala kohta ja infot võrgumuudatusest saab TasutaTV infotelefonilt 680 4040 või meilitsi tasutatv@levira.ee, samuti leiab alati värske info kõikide vabaleviteemade kohta www.tasutatv.ee lehelt.

Leviala äärealal asudes (pilt hakib aga signaal on olemas) võiks kaaluda parema antenni hankimist, olemasoleva tõstmist vms. Meie lehelt leiab nimekirja antennispetsialistidest, kellelt sel puhul nõu küsida, vt http://www.tasutatv.ee/paigaldusfirmad

Muudatus puudutab vaid TV3 kanalit, teised vabalevikanalid levivad endisel moel ja ulatuses. 

 

TV3 kaart TV3 sagedused Levira kuues_kanal

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kui
8 aastat tagasi

TV3 ei näita – vaheta kanalit. Ega millestki ilma pole ju jäänud….

viira
8 aastat tagasi

Pikk ja tühi jutt! Neljapäeval tegin selle digiboksi häälestuse läbi, igavene jant, tahtis PIN koodi! Kuskilt ei leidnud ja proovisin huupi 0000. Voilaa! toimis, sai TV3 ja veel kaks kanalit juurde. Reede õhtul aga silt signaal puudub ees. Täna pole proovinud aga eks õhtul näeb.