Lääne Elu paberleht neljapäeval, 13. augustil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

image

Veerand Läänemaast TV3-ta

Telekanali TV3 üleviimine väiksema levialaga võrku puudutab ligi veerandit Läänemaad. Kuigi täpset numbrit, mitu peret TV3 pildita jääb, pole võimalik öelda, siis neid teleperesid, kes telerit Läänemaal tava-antenniga vaatavad ja elavad piirkonnas, kus signaali tugevus väheneb või kaob, on hinnaguliselt mõni tuhat. Võrguvahetus puudutab poolt Nõva valda ja Dirhami piirkonda, Piirsalu-Risti kanti, Koluvere ja Kullamaa ümbrust, Matsalu lahe lõunakalda külasid, Tuudi ümbrust kuni Vatla kandini välja.

Politseile teevad meelehärmi purjus veoautojuhid

Liiklusõnnetuste poolest on Läänemaa sel aastal kergelt pääsenud, politsei tabab aga järjest rohkem raskeveokijuhte, kes tööle minnes purjuspäi rooli istuvad. Tänavu esimesel poolaastal tuli kümmekonnal veoautojuhil oma sõiduk tee äärde jätta ja kaine asendusjuht kutsuda, sest politsei tuvastas kinnipidamisel neil nn kriminaalse ehk enam kui 1,5promillise joobe.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments