Eesti Ekspress kirjutab noormehest, kes pääses Kalaküla surmaautost eluga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Viimaste aastate traagilisim õnnetus toimus augustis 2015 Kalakülas. Foto: erakogu

kalaküla avarii nelja surma

Kalaküla surmaauto ARVO TARMULA

Kaks aastat tagasi Haapsalu lähistel nelja hukkunuga lõppenud avarii kriminaalasja toimik paljastab, et avariis oleks äärepealt üks ohver veel olnud, kirjutab Eesti Ekspress.

Kriminaalasja üsna õhukesest, kahest kaustast koosnevast toimikust ilmneb, et üks ohver olnuks selles avariis veel, kuid õnneks ei mahtunud Haapsalu noormees Aivo autosse. Aivo tahtis samuti purjus seltskonnaga tagasi Haapsallu saada, nii nagu nad Kalakülla olid koos ka sõitnud, kuid tema koht juhi kõrval oli hõivatud. Sellel istus toona 15aastane põhikooli tüdruk Anett, kes tõmbas ukse kinni ega lasknud kedagi enda asemele.

Praegu 22aastane Aivo rääkis Eesti Ekspressile, et pärast õnnetust läks ta Soome tööle.

Nelja hukkunuga traagiline õnnetus juhtus  2013. aasta  9. novembri hommikul kl 7.07, kui sõiduauto BMW keeras Kalaküla hoovist välja, et sõita tagasi Haapsallu. Kiirendades peateele sõites sattus auto vastassuuna vööndisse. Auto sattus korraks külglibisemisse ja põrkas mõni sekund hiljem kokku vastutuleva veoautoga. Roolis olnud Madis Kruusmal oli 2,2 promilline joove ja kõigil neljal surma saanud noormehel olid turvavööd kinnitamata. Veoautojuht oli kaine ja veoauto sõidukiirus ei ületanud antud teelõigul lubatud kiirust. Anett sai õnnetuses üliraskelt vigastada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments