0

Rõude küla selts

Alar Birk

alar.birk@le.ee

15.augustil kell 13 toimub Rõude külamajas KOP projekti "Seltsitegevusest Rõudes 10" üritus,kuhu ootame seltsi liikmeid,abilisi ja sõpru.Toimub fotokonkurss teemadel "Muutused kümne aastaga meie ümber" ja "Muutused inimestes kümne aasta jooksul". Konkursile laekunud tööd peavad olema tehtud peale 01.01.2005 Rõude piirkonnas.Tööde juurde palume autori lühike lugu pildi kohta.Tööd saata või tuua Rõude külamajja kuni 12.augustini 2015 A4 suuruses.Parimatele tänukirjad ja meened.Fotod säilitatakse Rõude muuseumis.

Rõude küla selts

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz