0

Haapsalu kutsekooli lõpetas 147 noort ja täiskasvanut

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

HKHK kutsevõistlused 011

Kutsevõistlus Haapsalu ametikoolis. Arvo Tarmula

Haapsalu kutsehariduskeskuses sai juunis lõputunnistuse kokku 147 koolilõpetajat. 61 lõpetajat olid põhikoolijärgsed õpilased ning 86 täiskasvanud õpperühmade õppijad.

Kiitusega lõpetas kooli 18 õpilast, neist 3 põhikoolijärgset õpilast ja 15 täiskasvanud õpperühmade õppijat, teatas Haapsalu kutsekooli infojuht Marit Sillat. Kiitusega lõpetasid Tuuli-Brit Vaga ja Greteliis Kaljuveer (majutusteenindus), Rando Vahtriku (tisler), Mirjam Averin, Piret Kirs, Piret Toom, Margit Tänav ja Ele-Mall Vainomäe (mööblirestauraator), Sigrid Kalle-Vainola ja Katrin Treimann (tekstiilitöö), Imbi Jensen (puit- ja kiviehitiste restauraator), Aita Kuik, Karin Ojandu, Sirli Olgo ja Birgit Pihl (toitlustusteenindus), Janno Rein ja Urve Sinisaar (maaturismi ettevõtlus), Linda Kiivit (majutusteenuste korraldus). 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz