0

Vormsi vabatahtlikud merepäästjad täitsid esimese merekiirabi väljakutse

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

merepääste

Päästekaater. Foto: Arvo Tarmula

Vormsi vabatahtlikud merepäästjad täitsid jaanilaupäeval oma esimese merekiirabi väljakutse, kui saarelt oli mandrile vaja toimetada viga saanud lapsed.

„Kella ühe paiku päeval tulibteade, et kaks last on jalgrattaga õnnetult kukkunud ning vajasid meditsiinilist läbivaatust erakorralise meditsiini osakonnas,“ rääkis sündmusele reageerinud vabatahtlik merepäästja Ain Salupõld.

„Kiirabiga konsulteerides selgus, et lapsed tuli transportida mandrile, ent kuna regulaarreisid Vormsi ja Rohuküla liinil olid selleks päevaks juba tehtud, oli ainuvõimalik abivajajad mandrile saada Vormsi merepääste seltsi kaatriga.“

Mandrilt sõitsid lapsed juba oma vanemate autoga edasi traumapunkti.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz