0

Tõnu Kirs tõi jahilaskmise Eesti meistritiitli Läänemaale

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Nädalavahetusel peeti Tallinnas Männiku jahilasketiirus jahilaskmise MK-etapp harjutuses Compak Sporting, millest võttis osa 132 laskurit 16 riigist. Nende nende seas oli ka Eesti paremik, sest MK-etapi raames viidi läbi Eesti meistrivõistlused.

Kõrgel tasemel võistluse võitis Jussi Mäki-Hokkonen Soomest, kes tabas kahe päeva jooksul muljetavaldavad 197 märki 200st.

Eesti parimana sai üldarvestuses 5. koha Tõnu Kirs Läänemaa Silma laskurklubist, kogudes 194 punkti ja  võites ühtlasi Eesti meistritiitli.

3.-4. koha ümberlaskmises võistles Kirs Euroopa valitseva meistri ja maailmameistriga. Selles duellis jäi Tõnu Kirs alla ainult ühe  tabamusega.

Meeskondlikult sai Silma laskurklubi koosseisus Arvo Kuslap, Endrik Raun ja Tõnu Kirs Eesti MV arvestuses 7. koha.

MK-etapp oli viimane proovivõistlus neljapäevast pühapäevani Männikul peetavaile maailmameistrivõistlustele Compak Sportingus. Sellel võistlusel osaleb üle 500 sportlase 26 riigist. Esindatud on kogu maailma paremik eesotsas 27kordse maailmameistri George Digweediga jahilaskmise sünnimaalt Inglismaalt.

Maanus Mäesalu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz