0

Kolm sportlast täitis Eesti meistrivõistluste normi

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

18. juunil korraldas Läänemaa kergejõustikuklubi Haapsalu staadionil kolme ala võistlused.

Vaatamata pühade-eelsele kiirele ajale ja hõredale osavõtule sündis nii mõnigi hea tulemus. Selle võistluse tulemuste põhjal pääseb vähemalt kolm inimest Eesti täiskasvanute meistrivõistlustele.

Häid aegu näidati 3000 m takistusjooksus meestele. Võidutses pärnakas Karl Mäe ajaga 9.32,4, mis on selle hooaja üks paremaid tulemusi Eestis. Möödunud aastane Eesti meistrivõistluste (MV) 3. mees jooksuklubist Tempo Igor Skatško sai juunioride klassi võisteldes ajaks 10.32,0. Ka see aeg võimaldab tänavu uuesti startida Eesti MV-l.

Igor Skatško lõpetas tänavu Läänemaa ühisgümnaasiumi ja ei pidanud paljuks tulla enne lõpupidu võistlema. Noormeeste 2. oli klubikaaslane Daniil Andrianov ajaga 11.32,4. Sellise ajaga on  võimalik samuti konkureerida medalile Eesti juunioride meistrivõistlustel.

Omamoodi erakordse saavusega sai hakkama rahvusvahelistel sõjaväelaste õppusel Lätis viibiv Lauri Tanner. Nädal tagasi sai ta eriloa viia end Narva, kus võistles Eesti MV-l poolmaratonijooksus. Nüüd Haapsalus võistles ta takistusjooksus, kus sai meeste klassis II koha korraliku ajaga 11.56,2.

Kolmas Eesti MV normitäitja oli Regina Kändla odaviskes tulemusega 33.28. See tulemus kuulub hooaja Eesti juunioride edetabelis kümne parema hulka.

Hea tulemusega võitis neidude 2000 m takistusjooksu Kristiina Köster. Aeg 8.24,0 annab lootust saavutada Eesti A-klassi meistrivõistlustel medal.

Teistest tulemustest võiks märkida Reno Orumaa odaviske võidutulemust 50.89. Samuti juunioride Ain Sten Junkeri ja Lisete Ulla võidutulemusi kõrgushüppes vastavalt 1.70 ja 1.40.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz