Tulemusi tänavuselt Narva Energiajooksult

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Laupäeval toimunud Energiajooksu põhidistantsil ehk poolmaratonis oli 905 lõpetajat. Võrreldes möödunud aastaga olid korraldajad muutnud raja pisut raskemaks. Viimased umbes 1,5 km toimus rada kerge tõusuga, mille tõttu jooksutulemused olid kõigil üle 3 minuti halvemad võrreldes isiklike rekorditega. Oli veel teinegi põhjus. Kuigi ilm oli parajalt soe, 26 kraadi, oli see jooksjatele talutav, kuid teekatteks olev asfalt soojenes 40 kraadini, mis tekitas ebamugavusi. Üldjoontes jäid võistlustel osalejad korraldusega rahule. Võitjaks tuli meie oma Keenia mees Ibrahim Wachira ajaga 1:07.21, edestades Eesti paremat Roman Fostit minuti ja 40 sekundiga.

Läänemaa klubi värvides startivatest finišeerus 21. mehena Läänemaa kergejõustikuklubi esindaja Lauri Luik ajaga 1:19.35. Jooksu põhjal selgitati ka Eesti meistrid poolmaratonis. Eesti meistrivõistluste arvestuses oli Luik 16.

Läänemaa kergejõustikuklubi teine võistleja Lauri Tanner oli 84. meesvõistleja ajaga 1:36.12.

Kaasa tegi Läänemaalt veel kaks juuniorideklassi võistlejat jooksuklubist Tempo. Nendest Igor Skatško oli juunioride arvestuses 2. kohal ja Daniil Andrianov 5. Ajad vastavalt 1:27.15 ja 1: 38.11.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments