Lihula spordisuvi jätkus võrkpalli liivaturniiriga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

võrkpall f mairo kanter

Lihula turniir. Foto: Mairo Kanter

Lihula võrkpalli liivaturniir mängiti kolm kolme vastu võistkondadega rannavõrkpalli reeglite järgi. Peakohtunik Paavo Veermäe ladusal korraldusel asusid läinud nädalavehtusel võitjat selgitama neli võistkonda. Turniiri võitis Imatra (Aivar Pärnpuu, Siim Pärnpuu, Tiit Kolotsev). Võitjatele kuulusid kõik mänguvõidud, geimidega 2:0. Ülejäänud kolm võistkonda Vatla,  Suva ja Volman Team mängisid omavahel aga nii huvitava turniiri, kus kõik võitsid kõiki ja tekkis nn.surnud ring.

Teise koha sai parima geimide suhtega Vatla (Ave Nellis, Gert Laurimäe, Heino Viikman, Jaanus Getreu). Kolmandaks tõusis Suva (Argo Mõtt, Randel Plaas, Andres Kasela) ning neljandaks jäeti Volman Team (Egert Kallaste, Mairo Kanter, Kristjan Liiv).
Auhinnalaua eest hoolitsesid õllerestoran Särts ja Saku.
Lihula ainus liivaväljak on rohkem kui 15 aastat võrkpallureid võõrustanud. Lihulasse on võistluste ajaloo jooksul tee leidnud ka mitmed kunagised Eesti võrkpalli rahvuskoondise mängijad, näiteks Ardo Kasela, Romet Priimägi, ning rida teisi väga hea võrkpallikooliga võrkpallureid.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments