Haapsalu võõrustab teisipäeval U-21 jalgpallimängu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti U-21 koondis alustab uut Euroopa meistrivõistluste valiksarja Haapsalu linnastaadionil, kus 16. juunil kell 19 võõrustab San Marino eakaaslasi.

Eesti jalgpalli liidu avalike ja koostöösuhete osakonna juhataja Mihkel Uibolehe sõnul vastab Haapsalu linnastaadion enamikule nõuetele, et siin rahvusvahelisi mänge pidada.

„Haapsalu staadionil on hea muru ja tasemel riietusruumid, kus on ruumi nii meeskondadele kui ka dopingukontrollile,” teatas Uiboleht. Ta lisas, et vajaka jääb vaid istekohti tribüünil, mida peab olema vähemalt 1500. Haapsalu staadionil on umbes 1000 istekohta. Uibolehe sõnul saadi UEFA-lt sellest hoolimata õigus korraldada siin rahvusvaheline mäng. 

Uibolehe kinnitusel tehakse eelseisvast kohtumisest jalgpalliliidu kodulehel otseülekanne, mida on võimalik interneti vahendusel jälgida.

2017. aasta U-21 EM-valiksarjas kuuluvad Eestiga samasse alagruppi Hispaania, Rootsi, Horvaatia, Gruusia ja San Marino.

Eesti U-21 koondis koguneb esimest korda laupäeval, 13. juunil A. Le Coq Arenal, kus valitakse mängule kolmekümne kandidaadi seast 18 meest.

Koondise peatreener on Martin Reim.
 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments