0

Pühapäeval algavad Lääne-Eesti rannavolle meistrivõistlused

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pühapäeval algab Lääne-Eesti rannavollesari Haapsalu Beach. Võistlused toimuvad Haapsalus Paralepa rannas.

Meistrid selgitatakse nelja etapi punktisumma alusel. Pärast 14. juunit toimuvad etapid veel 28. juunil, 12. juulil ja 26. juulil. Osalema on oodatud naised ja mehed, samuti neiud ja noormehed eraldi noortearvestuses. Võisteldakse paarides.

Osalejad saavad end registreerida madalamasse ja kõrgemasse gruppi. Madalamate gruppide mängud algavad kell 11. Madalamate gruppide kolmel parimal paaril on võimalik samal päeval jätkata kõrgemate gruppide turniiridel. Kõrgemate gruppide mängud algavad samal päeval kell 13.
Kuna võistlused on traditsioonilselt lahtised, siis osalejaid on sageli mitmest maakonnast.

Võistlusele registreerimine ja info on kättesaadav aadressil http://www.tuulberg.ee/haapsalubeach/indexreg.php.

Heinar Tuulberg

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz