Postimees kirjutab Haapsalust pärit muusikust Endamisi Salamisi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänane Postimees kirjutab elektroonilise muusika tulevikulootusest nimega Endamisi Salamisi, Haapsalust pärit Niilo Leppikust, kelle Eesti Ekspressi Areen on kuulutanud ka oma tänavuseks tulevikutäheks. Raul Saaremets on teda nimetanud oma iidoliks.

Intervjuus räägib Postimehesse ja Müürilehte muusikakriitikat kirjutanud Endamisi Salamisi, kuidas kasvas muusikahuvilisest muusik ja DJ. Hiljuti andis Endamisi Salamisi ühe väikese Moskva plaadifirma kaudu välja oma debüüt-EP "Poe Dameron". Neid kassette tehti vaid viiskümmend tükki.

Loos "Kutt, kes teeb veidrat musa" räägib Endamisi Salamisi veel, et on lõpetanud albumite kuulamise ja kuulab vaid singleid ja kassette, nii minevikust kui ka olevikust, samuti seda, et väljas käies või enda sisse vaadates tulevad huvitavamad mõtted kui teiste muusikat kuulates. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments