4

Kõige tublimad koolispordi edendajad on Getreu ja Kampmann

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Teisipäeval toimunud Läänemaa koolispordi liidu üldkogul tunnustati maakonna koolispordi edendajaid.

Õppeastal 2014/2015 pälvisid tunnustuse Jaanus Getreu Lihula gümnaasiumist ja Andres Kampmann Oru koolist.

Jaanus Getreut tunnustati pikaajalise töö eest noorte jalgpalli arendamisel, samuti Lõuna-Läänemaa koolide regulaarse osalemise eest koolispordi võistlustel ning Lihula jalgpallitüdrukute esikoha eest Eesti koolispordi liidu meistrivõistlustel.

Andres Kampmann pälvis tunnustuse pikaajalise töö eest koolispordi arendamisel ja propageerimisel Lääne maakonnas, samuti Oru kooli aktiivse osavõtu eest koolispordi võistlustest ning Oru kooli II koha eest Eesti koolispordi liidu meistrivõistlustel õhkrelvadest laskmises.

Mati Seppi

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kas
Kas

M.Seppi on Koolispordi liidu juht?

Virtsu
Virtsu

Jaanus väärib tunnustust! Väga tubli treener ja õpetaja!

Jüri
Jüri

Kes teeb, see jõuab

õhk ja relv
õhk ja relv

..et Kampmann treenis siis Oru kooli õhkrelvadest laskmise meeskonda?,,,no see mees ikka jõuab ka kõike !

wpDiscuz