0

Haapsalus tuleb mudilaste tantsupidu

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Laste tantsupidu

Mullune Läänemaa tantsupidu. ARVO TARMULA

Järgmisel laupäeval, 13. juunil kell 16 on Haapsalus  III Eesti eelkooliealiste laste tantsupidu. Pealtvaatajatele on pidu tasuta, teatasid korraldajad.

Tantsupidu, mis kannab nime Kodutee algab kell 15 rongkäguga Haapsalu spordihoone juurest piiskopilinnusesse. Tantsupidu annab meeleoluka pildi lapse teekonnast lasteaiast koju. Tantsupeol osaleb ligi 1500 tantsuhuvilist üle Eesti. Loomingulised juhid ja lavastajad on Märt Agu ja Kaia Pihlak. Muusikaline kujundaja ja tekstide autor on Venno Loosaar.

See aasta on ka tantsupeol ka oma laul, mille sõnade autoriks on Leelo Tungal ja viisi autor on Venno Loosaar. Tantsupidu juhivad Kristi Sinimets ja Ants Kurist. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz