Haapsalu uus volikogu esimees on Andreas Rahuvarm

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

rahuvarm

Tänasel Haapsalu volikogu istungil valiti volikogu uueks esimeheks Andreas Rahuvarm 17 poolt häälega.

Teine kandidaat Tiit Moor sai kolm poolthäält. Kokku hääletas 20 volikogu liiget.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tondile
8 aastat tagasi

Oskad sa lugeda ka – kandidaate oli kaks. Mis puutub aga teise kandidaadi kohta, siis selle vennikese sõnavõtt volikogu ees oleks võinud olemata olla, see sai talle saatuslikuks. Moor näitas oma väljaütlemistega, et temaga pole kuidagi võimalik arvestada, ta on nõus ükskõik mida või keda lähedastest maha müüma, et vaid endal oleks hea olla. Oma väljaütlemistega näitas Moor oma tegelikku palet. Olen Lunevist mingil määral senini veits lugu pidanud, aga nüüd, kus ta oma erakonnast välja kargaja üles upitada püüdis, siis minu arusaamist mööda pole ka Lunev õige mees.

Tont.
8 aastat tagasi

Imelikud inimesed- keegi ei sobi. Kuna kandidaate rohkem polnud ja hr. Rahuvarm sai tugeva toetuse,siis on igasugu sõimajatel järgmistel valimistel võimalus ise kandideerida.

p
8 aastat tagasi

kõik võivad alati suu lahti teha. kas tavaliige on teibiga?

lihtne
8 aastat tagasi

ju siis oli vaja inimest,kes ei julge õigel ajal suud lahti teha.

Valdo
8 aastat tagasi

Mõistus võitis. Virisejad võiks proovida vaikida, huvitav kas õnnestub? Soovin Andreas edu.

ikka
8 aastat tagasi
Reply to  Valdo

võitis, nüüd saame viiekeelset volikogu istungit näha ja jõuludeks rahval tasuta jõuluvana olemas. Pärast saab kopsaka preemia ja aselinnapea koha ilusa talvemuinasjutu eest.

aus mees
8 aastat tagasi

oma kõnes andis kohe teada et esimees on samasugune volikogu liige nagu teisedki. Ette juba ära et me temalt ülearu palju ootama ei kipuks.

Mihkel
8 aastat tagasi

Ega jõuludeni palju aega ei ole jäänud.

madli
8 aastat tagasi

Palju õnne, Haapsalu! Jõuluvana on tagasi.

karin
8 aastat tagasi
Reply to  madli

Ja ei imesta kui on varsti ka aselinnapea kohal tagasi. Meil liiguvad ikka ühed ja samad kohalt kohale ning sealjuures ei ole töö tegemise oskus oluline.