1

Kanepi kaotas Prantsuse lahtiste avaringis Šarapovale

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Eesti esireket Kaia Kanepi kaotas esmaspäeval Prantsuse lahtiste naisüksikmängu turniiri avaringis tiitlikaitsjale venelanna Maria Šarapovale kahes setis 2:6, 4:6.

Šarapova ja Kanepi on kohtunud viis korda ning kõik kohtumised on võitnud venelanna.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kuli
kuli

Pagana venelased juba ründavad reketi ja pallidega.Kaua võib sellist diktatuuri kannatada.Paet peaks Brüsselis sellest teema tegema.Kaua võib sellist ebaõiglust lubada.Miks nende sportlased peavad Putinile alluma ja ei saa ise mängu tulemuse üle otsustada?

wpDiscuz