0

Hiiumaa laevaliini sõiduplaan muutub tihedamaks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Vastavalt riigipoolsele reiside tellimusele muutub tänavu Rohuküla–Heltermaa sõidugraafik tihedamini kui varaseimal aastail, sest reiside arv suureneb paindlikult kogu kevadsuve jooksul, teatas Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin.
 
Alates 25. maist lisandub taas sõidugraafikusse nädalas 22 väljumist. Tööpäevadel lisanduvad reisid Heltermaalt 13.00 ja 19.00 ning Rohukülast 8.30 ja 17.30. Laupäeval ja pühapäeval lisanduvad veel reisid Rohukülast 8.30 ja Heltermaalt 10.00.

Eelmine graafikumuudatus oli 27. aprillil, kui sõiduplaani lisandus kaks ringi, üks reedel ja teine pühapäeval.

Rohuküla–Heltermaa liini teenindavad laevad Hiiumaa ja St Ola. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz