Politsei otsib inimesi, kes nägid Haapsalus autode rikkumist

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kriibitud auto

Üks autoomanik leitis oma sõiduki hommikul sellisena. Foto: erakogu

Politsei palub abi inimestelt, kes juhtusid ööl vastu tänast Haapsalus nägema kahtlast tegevust Niine, Mulla ja Sadama tänava kandis.

Ööl vastu tänast, 25. maid kahjustati Niine, Mulla ja Sadama tänaval mitut sõiduautot. Sõidukeid on kriibitud terava esemega, teatas politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment.

Infot oodatakse Haapsalu politseijaoskonna telefoninumbril 473 2807 või politsei infonumbril 612 3000.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
23 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lasnamäelt
8 aastat tagasi

me maja juures on kah üks täiesti uus subaru ära kraabitud, aga see auto on ka tihti pargitud nii et blokeerib kõnnitee täiesti ära. see pole muidugi õigustus, aga tean et viisakate juhtide autodega juhtub vaid väga harva õnnetusi.

tere sulle, "lasnamäelt"
8 aastat tagasi
Reply to  lasnamäelt

seekord sa eksid… tean mitut ..lausa eeskujulikku juhti, kelle autod “rappimise” alla sattusid… Endal autot pole ja ma pole yldiselt ka vägivaldne, aga seekord tahaks kraapija yhe jala panna oma jala alla ja teisest t6mmata… Andestust, andestust… see on ikka räige, mis meie kodulinnas toimub

Kübe
8 aastat tagasi

Tollel ööl meie meeskond magas.

miina
8 aastat tagasi

Sünnitajad üksi süüdi kohe?! Et nagu viljastaja ja mittekasvataja ei vastuta oma ihuvilja eest üldse?!

Rita
8 aastat tagasi

Ega ka linn ise avaliku ruumi turvalisusse ei investeeri. Puudub ju igasugune videovalve. Mis viga nii pätti teha linnapeal.

lugeja
8 aastat tagasi

“Suvaline konstaabel ja komissar” võib palgast 1300-1500 eurot ainult unistada, riigiametnike palgad on internetist kõigile kätttesaadavad, eks otsige ja arvutagae.

Anonüümne
8 aastat tagasi

Väga mõistlik on süüdistada politseinike, mitte neid inimesi, kes teoga hakkama said või neid, kes antud pätid siia maailma sünnitanud ning üles kasvatanud. Siin ei sülitata nö mentide pihta, vaid tavalise inimese pihta. Selle asemel, et siin soppa pritsida, mõtle hoolega järgi, ega tegemist ei ole sinu enda võsukesega. Või oled ehk ise selle tegevuse autor?
Ning kui palgad nii kõvad on ja töö lihtne, mis sa siis passid oma 500 eurose palgaga erasektoris.

pook
8 aastat tagasi

Sellega pätid veelkord kinnitasid, et nad sülitavad Haapsalu m-ntide peale. Siis, kui kuu aega tagasi SKAN igale poole kirjutati, siis ma kommenteerisin, et järgmisena asutakse autode kallale ja ma ei pannud mööda. Andsin veel nõu, kuidas neid kätte saada. Natuke pidanuks lihtsalt vaeva nägema, aga ega nad ei viitsi. Palgad on politseinikel kasvanud aasta aastalt ja praegu on palgad üle Eesti keskmise. Suvalised nn konstaablid ja komissarid saavad 1300-1500€ palka + lisatasud otsa. Mis nii viga soojades kabinettides netis surfata. Sellist palka nagu saavad Haapsalus mitte midagi tegevad pollarid, ei saa mitte kuskil. Erasektoris on vaevalt 500€. Nüüd, kui trahvid… Loe rohkem »

Karumõmm
8 aastat tagasi

Kordan veelkord maja õigusjärgsetele omanikele!!!
nõudke oma hooned ja krundid mentide käest tagasi!!!
las võtavad vastu GELDJASes…see on neile paras koht…

Karumõmm
8 aastat tagasi

Palju sellel meite Prokuratuuri majal ja mentidel kamba peale üle kaalu on? 5 tonni tuleb vist ilma kaalumata…aga ajumahtu kamba peale on 500 IQ?

Karumõmm
8 aastat tagasi

millega need Lossiplats 4 üürmikud tegelevad ???-pihkutagumisega?
ja Sadama 21???porgandite ja banaanidega…
nahhui selliseid priileivasööjaid vaja!!!
välja sealt majadest ja tagastage need õigusjägsetele omanikele!!
KURADI PUUKÜÜRNIKUD ON HAAPSALU MENDID