1

Läänemaa mereteemaline fotokonkurss läks käima

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Et järgmine aasta on merekultuuri teema-aasta, korraldavad Haapsalu linnavalitsus, Lääne maavalitsus ja Läänemaa Turism mereteemalise fotokonkursi, mis kestab tänavu 15. maist tuleva aasta 15. jaanuarini.

Võistelda saab kolmes kategoorias: “Kuurortlinn Haapsalu”, “Merekultuur Läänemaal” ja kunstiliselt terviklik fotoseeria „Lugu merest“.

Konkursile on oodatud kõik asjaarmastajad ja huvilised, vanusepiirangut pole. Fotosid hindab professionaalsetest fotograafidest koosnev žürii. Võitjad selguvad veebruaris 2016. Parimaist töödest tehakse näitus.

Auhinnad antakse kolme kategooria parimaile, on ka eriauhinnad. Auhinnaks on kohalike ettevõtjate kinkekaarte ja meeneid. Auhinnad panevad välja Haapsalu linnavalitsus, Lääne maavalitsus, Europe Direct teabekeskus – Läänemaa, Altmõisa külalistemaja, Uuskalda spordi- ja puhkeküla, spaahotell Laine, Fra Mare Thalasso Spa, Spithami Puhkemajad, Osmussaare Reisid ja Läänemaa rannakalanduse selts.

Maris Saar

Lääne maavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Eve
Eve

Kuhu tuleks Läänemaa mereteemaline fotokonkursi fotod saata?

wpDiscuz