0

Haapsalu kesklinnas tuli maapõuest välja mürsk

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Päästeamet teatas, et demineerijad said eile kutse Haapsallu Jalaka tänavale, kus oli maja hoovist leitud lõhkekeha sarnane ese. Mürsu leidmiskoht jääb endise lihakombinaadi lähedale, paar maja edasi Metsa tänava poole.

Kuna oli oht, et lapsed võivad esemega rumalusi teha, läksid demineerijad leidu üle vaatama. Kohapeal tehti kindlaks, et leitud oli saksa päritolu 88 millimeetrine mürsk, millel puudus sütik. Mingil põhjusel oli sütiku avasse pandud mootori käivitamise vänt. Demineerijad võtsid leiu kaasa ja hävitasid selle Pärnumaal Potsepa karjääris.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz