Möödunud aasta parim projekt on Tagalahe puhastamine

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

Tagalahe puhastamine (6)Tagalahe puhastamine. Foto: Arvo Tarmula

Keskkonnainvesteeringute keskus (KIK) korraldas parima maakonnaprojekti väljaselgitamiseks esmakordselt rahvahääletuse, kus sai valida 75 projekti vahel, mis valmisid möödunud aastal, vahendas BNS.

Igas Eesti maakonnas selgitati viie nominendi hulgast rahva lemmik. Läänemaal sai enim, 64 häält Haapsalu tagalahe puhastamise projekt.

KIKi Facebooki lehel toimunud hääletusele oli üles seatud projekte erinevatest valdkondadest, alates laste loodusmatkadest kuni suurte vee- ja soojamajandusprojektideni.

Parima maakonnaprojekti elluviija saab tunnustuseks seinamärgi, mille saab kinnitada oma soovi järgi kas hoone fassaadile või siseruumidesse. Konkurssi on plaanis hakata läbi viima igal aastal ning seal saavad osaleda eelneva kalendriaasta jooksul valminud KIKi toel rahastatud projektid, vahendas BNS.

Kokku valmis läinud aastal KIKi toel rahastatud projekte 1089. Konkursile esitatud projektid valisid nende hulgast välja KIKi projektikoordinaatorid ja maakondlikud esindajad, kes projektide elluviijatega igapäevaselt suhtlevad. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments