0

Pärnu motokrossis sai Ervin Kuris kolmanda koha

Avatar

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

Ervin Kuris tõi Pärnus peetud Eesti meistrivõistluste motokrossi esimesel etapil läänlastele ainsa poodiumikoha.

Mini Hobby klassis peeti Pärnus karikasarja arvestust ning Kuris teenis kahe sõidu kokkuvõttes 3. koha.

MXV klassis olid stardijoonel jäi Reio Engman ning Argo Laherand. Engman pidi seekord leppima  kuuenda kohaga, Laherand oli 21. Neljarattaliste Quad 200 klassis võistelnud Markkus Kõre saavutas 7. koha. MX2 klassis kihutanud Kert Pääbo lõpetas võistluse 16.

Eesti MV jätkuvad 30.-31.mail Karksi-Nuias

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz