Homme avatakse fooriga ristmik

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

Homme hommikul avatakse Haapsalu fooriga ristmik liiklusele.

Kui möödunud nädala lõpus kartis ristmikku ehitava firma Viamer projektijuht Sergei Kuzmin, et vihmaga ei saa markeerimistöid teha, siis kardetav vihm jäi ära ja täna õhtul lõpetatakse viimaste markeerimistöödega.

„Vedas ilmaga,“ ütles Kuzmin. „Kõik läks projektijärgselt hästi ja probleeme ei ole.“

Ristmik oli remondis 16. oktoobrist 16. jaanuarini. Toona jäi ehitus pooleli, sest miinuskraadidega ei saanud asfaldi teist kihti panna. Viimase kihi asfaldi panekuks, kõnniteede asfalteerimiseks, tee markeerimiseks ja viimistlustöödeks oli ristmik suletud alates 27. aprillist.

Vahepeal avatud ristmik tekitas jalakäijates segadust, sest üle tee saamiseks tuleb nuppu vajutada. 

Fotod: Arvo Tarmula

ristmik (1) ristmik (2) ristmik (3)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Täpsi.
8 aastat tagasi

Aga pidi ju tulema ringristmik?! Miks seda ei tehtud?

mell
8 aastat tagasi
Reply to  Täpsi.

sügisel tehakse.

Joon
8 aastat tagasi

Öeldakse, et kaua tehtud, kaunikene, aga selle objekti tööde kvaliteet jätab küll soovida. Kas seal üldsegi ehituse järelvalvet tehtigi.

Esmamulje
8 aastat tagasi

Ajaviitmise koht nii jalakäijatele ja autojuhtidele. Selle raha oleks võinud kulutada tänavate mäestikke ja lugematute Euroraha eest kaevatud trassikaevendite ja muude remondikohtade vajumiskohtade remondiks

Nato
8 aastat tagasi

Ja asfalt kwaliteetne 🙂
Peale talve uuesti remonti.

Kübe
8 aastat tagasi

Joooooned on meil širged.

Mari
8 aastat tagasi

Kas jalakäijate foorinupud tõsteti ka ümber? On väga nõme ületada teed ja vajutada kord vasakut, siis jälle paremat nuppu. Kui mul laps ühes käes, siis kas pean poole tänava peal hakkama teda teisele käele tõstma? Küllap sama probleem ka kompsudega, koeraga rihma otsas või mõnel muul juhul. Loogilist mõtlemist peaks ikka olema ju!?