Vormsi õlu jõuab Tallink /Silja laevadele

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vormsi õlu - Norrby tume

Norrby Dunkel jõuab peagi kõikidele Tallinki ja Silja laevadele. Foto Facebook

Vormsi õlle nime all toodetav käsitööõlu jõuab paari nädala pärast kõikidele Tallinki ja Silja laevadele, teatas pruulikoja omanik Arkadi Tammik Facebookis.

Laeval pakkumiseks sobivaks hinnati Norrby Dunkel – TallinkSilja eripruul ehk tume laevaõlu. Tammiku sõnul valiti see tume sametine õlu välja TallinkSilja laevatiimide poolt mitme pimetesti käigus.

Vormsi õlle pruulikoja asutas varem IT-alal tegutsenud Arkadi Tammik veidi enam kui aasta tagasi ja nüüd kuulub sortimenti kümmekond õlut. Sel kevadel tunnistati tema toodetud Vormsi käsitöö-õllesordid "Vormsi Lonks Päikest" ja "Vormsi Tammine" Kadrina Saunaklubi poolt korraldatud Eesti käsitööõllede võistlusel esikoha vääriliseks.

Vormsiga seotud Tammik pruulib praegu Vormsi õlut Koerus, kuid kavatseb sobivate ruumide leidmisel tootmise Vormsile üle tuua.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Naine
8 aastat tagasi

Hea Lääne Elu toimetus! Lugege ennem postitamist tekstid ikka läbi. Nagu algklassilapsed, kes ei huvitu kvaliteedist, peaasi, et tehtud oleks ja linnuke kirjas.