3

Galerii: Kallis Mari lasti vette

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Aurupaat Kallis Mari tõeteti täna Haapsalu jahtkubi kailt vette ning esimese sõidu teel lõbusõidusalus Muuseumiöö päeval 16. mail.

"Tuleme Kalli Mariga Haapsalu elanikele ja linna külalistele lähemale," ütles SA Läänemaa Muuseumid juhataja Anton Pärn. Promenaadi hotelli omanikega on linnavalitsus ja muuseumijuht saavutanud kokkuleppe, et Kallis Mari hakkab silduma Promenaadi hotellile kuuluva kai ääres.

Fotod: Arvo Tarmula

Kalli Mari vettelaskmine (1) Kalli Mari vettelaskmine (2) Kalli Mari vettelaskmine (3) Kalli Mari vettelaskmine (4) Kalli Mari vettelaskmine (5) Kalli Mari vettelaskmine (7) Kalli Mari vettelaskmine (8) Kalli Mari vettelaskmine (9) Kalli Mari vettelaskmine (10) Kalli Mari vettelaskmine (11)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tont.
Tont.

Rong ja laev on kindlasti väga hea äriidee. Aga laevale oleks ka vett tarvis,nii et ta oleks võinud ikkagi Veskiviigi jahtklubisse jääda….

AGH
AGH

Uudis oleks pigem see kui ta oleks õhku lastud. Lääne Elu selle nimel pingsalt töötas kogu eelmise suve, aga ei miskit.

?
?

Õhku ei lastud aga hulk küsimusi jäi küll õhku rippuma.

wpDiscuz