0

Tänasel raamatupäeval saab uue teose vaid roosinupu eest

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Apollo 006Apollo raamatupood Haapsalu kaubamajas. Foto: Urmas Lauri

Täna tähistatakse rahvusvahelist raamatupäeva, mille puhul kingivad Apollo raamatupoed kõigile külastajatele, kes viivad kassasse roosi, tasuta raamatu.

23. aprilli kui raamatupäeva tähistamine algas juba enam kui 95 aastat tagasi Barcelonas, mil üks kohalik raamatukaupmees soovis suurendada kirjanduse mõju ja süvendada inimeste lugemisharjumusi – sel päeval oodati, et iga mees kingib naisele roosi ja naine mehele raamatu.

„Rahvusvahelisel raamatupäeval on oluline jätkata raamatu ja roosi päeva traditsiooni, aitates kaasa lugemisharjumuse jätkumisele, kirjanduse ja kultuuri hindamisele ning positiivsete emotsioonide jagamisele – iga raamat on täis väärtusi, mida tundma õppida,“ hindas Apollo turundusjuht Liisi Paas.

Ta lisas, et iga inimene, kes viib Apollo kassasse roosi, saab endale valida meelepärase raamatu enam kui 30 teose seast – lugemisrõõmu jätkub nii lastele, naistele kui ka meestele, kes saavad valida nii kirjandusklassikat kui ka uudisteoseid.

„Kõik roosid, mis meie raamatukauplustesse jõuavad, jäävad rõõmu valmistama külastajatele ja raamatupoe töötajatele,“ täiendas Paas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz