Jaanus Karilaid lahkub Haapsalu linna ettevõtete nõukogudest

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Tuleval nädalal asendusliikmena riigikogu liikmeks saav Jaanus Karilaid astub tagasi Haapsalu linnale kuuluvate ettevõtete nõukogudest.

Karilaid on kolmes nõukogus: Haapsalu Linnamajanduse AS, Haapsalu Linnahoolduse OÜ ja SA Haapsalu ja Läänemaa muuseumid. Kahes esimeses on ta nõukogu esimees.

Linnavalitsus on määranud Linnahoolduse OÜ nõukogus Karilaiu asemele linnavolikogu liikme, hiljaaegu Keskerakonna fraktsiooniga liitunud Tiit Moori. Moor ei osanud öelda, kes saab nõukogu esimeheks, sest nõukogu uus koosseis ei ole veel kokku saanud. Moori volitused kestavad neli aastat ja lõpevad 10. aprillil 2019.

Moor on linnavolikogus kommunaalkomisjoni liige.

Haapsalu Linnamajanduse ja Muuseumide sihtasutuse nõukogusse pole linnavalitsus uut liiget veel määranud.

Karilaid ütles, et loobub ka Keskerakonna Saaremaa piirkonna esimehe kohast, küll aga jääb edasi juhtima Läänemaa piirkonda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
22 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mailis
8 aastat tagasi

Nüüd tuleb välja, et minu persoon on PILDIS. Algas see ikkagi Karilaiu Haapsalu linnaettevõtete nõukogudest lahkumise artiklist ja kus need kommenteerijad nüüd on……Ärge ehmatage, kuid olen linnavalitsusest küll väga kaugel ja mind ei seo selle majaga mingid sidemed. Uskumatu, eks!

...
8 aastat tagasi

kas mailis töötab siis linnavalitsuse esimesel korrusel?

Mailis
8 aastat tagasi

No väga kolkainimeste moodi, et vaja ikka isiklikuks erimeelt olevate inimestega minna. Ei ole küll sellega harjunud, kuid tuleb leppida keskkonnaga.Sullegi IRV sooviksin ilusat kevadet nii õue kui ka hinge.

Mailis
8 aastat tagasi

Orav ei ole ma kunagi olnud ja hambutuks kavatsen ehk 40 aasta pärast jääda, kui muidugi nii kaua elan.Teile soovin ikka päikest südamesse!

irw
8 aastat tagasi
Reply to  Mailis

Mailis,kullake,liigne linnavalitsuse sh…ta silumine võib viia varajase kiilaspäisuseni. Vaata või Suku läikivat lage. Kahju,kui sinu brünettide kiharatega sama juhtub.

Mailis
8 aastat tagasi

OI, ja sellest pole ju midagi, kui nad kaua ei kesta-saame siis paremad ja targemad.

Mailisele
8 aastat tagasi
Reply to  Mailis

Ära loodagi, vaevalt sa veel nii noor oled, et uued asemele kasvavad. Sinust saab aga hammaste kulumisel üks hambutu orav, keda siis keegi enam näha ei taha…Unista, unista…

Mailis
8 aastat tagasi

No jäta! Tal pole küll vajadust pildile pürgida-ta ongi pildil ja Haapsalu ajaloos. Muidugi palju tänu, et ikka teda mainite.

Mailisele
8 aastat tagasi
Reply to  Mailis

Need sinu sõnad oleksid võinud olemata olla, siis vast need oravakikud kestaksid kauem.

Mailis
8 aastat tagasi

Ega ikka kuidagi ei saa ilma Suklest nimetamata-tarkpead sellised…

?
8 aastat tagasi
Reply to  Mailis

Tõnu, sina või?

Mailisele
8 aastat tagasi
Reply to  Mailis

Mis seal üllatavat, kui ta end ikka ja jälle nõukogudesse sokutab… Tahab võimalikult palju pildil olla, Brüsselis sealhulgas….

...
8 aastat tagasi

linn on tark ja määrab kindlasti nüüd ka ühstu esindaja. se näitab linna head kohanemist ja õppimise võimet

oota sa...
8 aastat tagasi
Reply to  ...

Naerukoht, ennem võtab Sukles selle nõukogu koha endale…

Igal
8 aastat tagasi

pool ikka ühed ja samad nimed, Käsi peseb kätt. Järelikult on midagi valgustkartvat, et uusi tegijaid ei võeta kampa. miks peab üks inimene istuma mitmes nõukogus ja üldse on need nõukogud mõttetud nagu ka lugupeetud Jaan Männik tõi Eesti Panga puhul näiteks. Ainult kulu firmadele. Kui asutusel on juht piisab ,ega meil siin Haapsalus mingite suurte kontsernidega tegu pole.

igale
8 aastat tagasi
Reply to  Igal

Jutu jätkuks, saan ma aru, et Linnahoolduse AS nõukogu tasud tulevad linna eelarvest, Linnamajanduse AS-i nõukogu tasud maksavad kinni ühistud ja ühisused. Üllatav kogu asja juures on aga see, et Linnamajanduse AS-i nõukogusse ei kuulu ühtegi ühistu esindajat. Kas tegu jällegi linnavalitsuse poolse ringkaitsega?

p.t
8 aastat tagasi

elagu jaanus

läänekas
8 aastat tagasi
Reply to  p.t

ütle, mis ta head seal nõukogus tegi!
Kõik on ikka ligadi-logadi!!