0

Üleskutse: saada toimetusele kevadpilte!

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

luided kaklevad (4)Foto: Arvo Tarmula

Lääne Elu toimetus ootab lugejate kevadfotosid.

Saata võib nii looduspilte päikese imetegudest ja pesa punuvaist lindudest-loomadest kui ka kevadrõõmude nautijaist jalgratastel või rulluiskudel. Aga samuti kevadtöödest ja ettevalmistustest uueks suvehooajaks.

Fotode saatmise viimane päev on 14. aprill. Parimad fotod avaldame 16. aprilli paberlehes, teised pildid Lääne Elu Online’is.

Ootame pilte aadressil laaneelu.toimetus@gmail.com

Parimaile auhinnad!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz