4

Riigikogus taastati Haapsalu raudtee toetusrühm

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu raudteejaam Foto: Arvo TarmulaHaapsalu raudteejaam. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liikme Lauri Luige eestvedamisel moodustati täna parlamendis Haapsalu raudtee taastamist toetav saadikuterühm.

Haapsalu raudtee toetusrühm tegutses ka XII riigikogus. 13-liikmelise toetusrühma eesmärk on toetada Riisipere-Haapsalu raudtee taastamise ideed ka seadusandlikul tasandil.

„Peagi kinnitatavas koalitsioonileppes on Haapsalu raudtee teema samuti ära mainitud, mis on Lääne-Eesti inimeste jaoks kindlasti väga hea uudis. See muidugi ei tähenda, et meil raudtee taastamise küsimuses enam väljakutseid ei oleks, toetusrühmal jagub tööd küllaga,“ lausus Luik.

Toetusrühma kuuluvad Lauri Luik, Kalle Laanet, Valdo Randpere, Kalle Palling, Rainer Vakra, Jüri Ratas, Deniss Boroditš, Yoko Alender, Enn Eesmaa, Andres Ammas, Igor Gräzin, Raivo Aeg ja Hannes Hanso.

Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu valitsusliit on seadnud koalitsioonileppes eesmärgiks analüüsida regionaalse rongiliikluse taastamist Riisipere-Haapsalu lõigul.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Riisikas
Riisikas

Milleks ja kellele seda raudteed tänapäeval vaja on, kui autost on saaanud tarbeese? Kust võetakse need igapäevased sõitjate hordid, kes siis hakkavad Haapsalust Tallinnasse ja tagasi, tööle käima, et see raudtee ennast ka ise ära majandaks? Kui neid sõitjate horde Haapsalu ja Tallinna vahel ei ole, milleks peavad siis teised Eestimaa inimesed, Läänemaalaste raudtee kire kinni maksma, oma heaolu arvelt?

ei-noh...
ei-noh...

mida te selle raudteega peale hakkate! Kirjutage lahti,miks seda hädasti vaja on ja mis see sisse piirkonnale toob või maksma läheb.Paluks konkreetselt ja lühidalt. Eks Luik peaks teadma, ehk avaldaks kõik andmed LÄÄNE ELUS.

Olev+Piir
Olev+Piir

See on Reformierakonna nipp, kuidas üksteisele ära teha. Mõninga aja pärast
visatakse Sotside Palole ninapeale, et miks taristuminister ei tegutse, mei oma nina sinna toppida ei ole mõistlik , enne kui Riik raha ei eralda ja katsuge Ligi käest midagai saada.

Jaamaülem
Jaamaülem

Kui Reformierakond oma inimesi usuks, siis peaks nad ammu mõistnud olema, et raudteed on vaja. Eelmises valitsuses polnud toetusrühma tegemistest midagi kuulda. Hr Luige FB lehekül ei tegutse, see näitab, mismoodi ta seda raudteed toetab! Vaid Urmas Sukles on konkreetselt toetanud raudtee taastamist Reformierakonnas. Mäesalu muidugi ka.

wpDiscuz