Haapsalu hambaarst korraldab laste lauluvõistluse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

pitsilised lauludLapsehoolduspuhkusel viibiv Haapsalu hambaarst Mariliis Olenko korraldab 16. mail laste lauluvõistluse „Pitsilised laulud 2015“.

„Kuna Läänemaa on täis tublisid laululapsi (ka meie peres käivad laulustuudios laulmas kolmest kaks), siis otsustasin korraldada midagi, mis neid lapsi märkama paneks,“ selgitas Mariliis Olenko.

Ja nii saigi Haapsalu salli mustritest inspireerituna välja mõeldud lauluvõislus 5-12-aastastele Läänemaa lastele kaheksas vanuserühmas pealkirja all „Pitsilised laulud 2015“.

„Lauluvõistluse eesmärgiks on tunnustada ja kiita tublisid, kes armastavad laulda ja naudivad muusika tegemist. Märgata lapsi, kellel muusika silmad särama paneb,“ ütles Olenko.

Kuna üritus on esmakordne ning kõigile osalejatele tasuta, saab see Mariliis Olenko sõnul toimuda vaid toetajate abiga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kai Huul
8 aastat tagasi

Suhtun suure sümpaatiaga selle ürituse korraldajasse!
Ta teeb asja, mille kohta ütles kunagi William Penn (1644-1718), inglise päritolu Pennsylvania osariigi rajaja:
Usun, et elan vaid ükskord. Sestap, kus iganes saan näidata lahket meelt või teha ligimesele heateo, tahan seda teha kohe, viivitamata ja venitamata, sest seda teed ma enam uuesti ei käi.
Heategu on hea tegu!