1

Lääne Elu paberleht 2. aprillil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Le 20150402Vormsil on uus komandohoone, aga päästjaid napib

Läinud nädalal päästeameti poolt vastu võetud Vormsi uus komandohoone on taasiseseisvunud Eesti esimene riigi rahaga ehitatud päästehoone Läänemaal.  Uhkele komandohoonele vaatamata on saarel raske komandosse kutselisi päästjaid leida — seitsmest töökohast on täidetud vaid kolm. Nüüd loodetakse, et kutselistele päästjatele võiks abi olla vabatahtlikest.

Ülestõusmispühad

Haapsalu kutsehariduskeskuse käsitööõpetaja Marju Heldema võttis katsetada uusi nippe kuidas vanamoodi värvides munadele vahvaid kujundeid saab. Katsetuse käigus selgus, et päris kõik nipid loodetud kulu välja ei tulnu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kodanik
Kodanik

… loodetud kulu välja ei tulnu… Ohkama paneb.

wpDiscuz