4

Martin Helme: teen Madisonile ettepaneku riigikogust taanduda

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaak Madison

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimees Martin Helme ütles ETV saates "Foorum", et kavatseb teha riigikogu liikmele Jaak Madisonile ettepaneku end riigikogust taandada, vahendas ERRi uudisteportaal.

"Me oleme siin mitu päeva lugenud lugusid riigikogu liikme Jaak Madisoni kohta. Uudiseid tuleb juurde väga kiiresti ja väga palju. Me arutasime seda teemat eile ja üleeile fraktsioonis ja tänase päeva jooksul on ilmnenud asju juurde," ütles ta täna õhtul.

"On väga suur põhimõtteline vahe selles, kas erakonda rünnatakse ideoloogilisel pinnal, nagu rünnak päev peale valimisi, või on tegemist mõne erakonnaliikme ebaeetilise käitumisega," jätkas ta ja lisas, et kavatseb homme fraktsiooni koosolekul seepärast teha Jaak Madisonile ettepaneku ennast riigikogust taandada.

Jaak Madison kinnitas Järva Teatajale, et ei kavatse erakonnast ega riigikogust lahkuda.

Madison ütles, et EKRE pole kahe mehe erakond ja väga paljud erakonnakaaslased on talle toetust avaldanud.

Madison lisas, et kui ta siiski visatakse erakonnast välja, siis parlamendist ta seepärast ei lahku. «Olen neli aastat riigikogus ja siis annavad valijad minu tööle hinnangu,» lisas ta.

Madison tunnistas, et on teinud vigu ja kahetseb neid, kuid eksimused pole nii suured, et ta peaks lahkuma riigikogust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
!!!
!!!
Tegin väikese otsingu meie meediast. Kui palju nendest endistest ja praegustest saadikutest oma kunagiste “vägitegude” eest ise tagasi astus? Taavi Rõivas – trahv avarii eest ( Politsei määras 3000 krooni suuruse trahvi reformierakondlasest Taavi Rõivasele, kelle põhjustatud avariis Võrus sai alaealine kannatada. Avarii juhtus 2007 augustis, kui Reformierakonna suvepäevadelt Võrusse sularaha ja lapsetoitu tooma läinud Taavi Rõivas sõitis uhiuue Audi A6-ga ette peateel liikuvale Chrysler Voyagerile). Margus Hanson – riigisaladuse kaotamine (kriminaalasjas jäi süüdi) Kalev Kallo – joobes auto juhtimine Valve Kirsipuu – joobes auto juhtimine Indrek Tarand – joobes auto juhtimine Kristiina Ojuland – joobes auto juhtimine Maire Aunaste… Loe rohkem »
Mõistus võiks
Mõistus võiks

…mõnigi kord koju tulla. Et leitud mobla müümine on kriminaalkuritegu,mille pärast peaks riigikogust lahkuma ja kommunistid riigikogus (väikese tähega) on normaalne ?? Või autorrollo ? Tõesti,meditsiin pole kahjuks siiani kõigile kättesaadav…

trackback
EKRE fraktsioon: Madison võib riigikogusse jääda | Lääne Elu

[…] ütles Martin Helme ütles ETV saates "Foorum", et kavatseb teha riigikogu liikmele Jaak Madisonile ettepaneku end riigikogust […]

ikka
ikka

kipuvad tõllas sõitvad suured sulid väiksemaid võlla saatma

wpDiscuz