Nädalavahetuse vaadatuim film oli “Vehkleja”

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Filmis Endel Nelise osa mängiv Märt Avandi (vasakult) ja režissöör Klaus Härö. Foto: Arvo TarmulaFilmis Endel Nelise osa mängiv Märt Avandi (vasakult) ja režissöör Klaus Härö. Foto: Arvo Tarmula

Möödunud nädalavahetuse vaadatuim film Eesti kinodes oli "Vehkleja", ja seda 8110 vaatajaga, teatas BNS-ile Forum Cinemas.

"Rõõmustav on näha, kuidas vaadatavuse edetabeli esimesed kaks kohta on Eesti mängufilmide käes – veel mõni aeg tagasi oli selline olukord pigem soovunelm. See kõneleb sellest, et Eesti inimene usaldab üha enam Eesti filmitegijaid," märkis "Vehkleja" Eesti produtsent Ivo Felt, teatas Allfilm.

2,1 miljoni euro suuruse eelarvega "Vehkleja" linastus möödunud nädalal 17 kinos üle Eesti. Tegu on Eesti-Soome-Saksa koostööfilmiga.

Nädalavahetusel jõudis Klaus Härö film "Vehkleja" ("Miekkailija") ka Soome ekraanidele. Film kogus esimese kolme päevaga sealsetes kinodes 4663 vaatajat. Eestikeelne film linastus korraga 29 ekraanil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments