3

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 17. märtsil

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Le 20150317Haapsallu tahetakse teha erakool

Läänemaa üks väheseid maakondi, kus pole erakooli. Praguse kava kohaselt võib tuleval aastal alustada Haapsalus tegevust Maria kool, mis pakub alternatiivi praegustele koolidele. Kool töötab riikliku õppekava järgi, eripäraks on see, et tunnid on lõimitud. Kooli õppemaks tuleb praeguste arvutuste kohaselt 1500 eurot aastas ehk üle 160 euro kuus.

Läänemaal maitsestatud Brasiilia veiseliha pürib Eesti parimaks toiduaineks

Ridala vallas Ammuta külas tegutseva Snakit Foodsi kuivatatud veise- ja sealihalaastud Beef Jerky Barbecue ja Pork Jerky Original kandideerivad Eesti parima toiduaine tiitlile. Snakit Foods tegutseb kunagise Sinalepa lihatööstuse majas 2012. aastast. Sinalepa lihatööstuses oli tööl ligi 50 inimest. Nüüd on töötajaid neli. „Esimesed paar aastat olid rasked,” tunnistas firma omanik Vladimir Bolhovitin. Kasumisse jõudis firma alles mullu. Kirevas kilepakendis Läänemaal toodetud snäkid on müügil Eesti suuremais kauplusekettides. Toidukonkursi võitjad kuulutatakse välja 29. aprillil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
uudis ju
uudis ju

et algharidus tahetakse teha tasuliseks

eksitad
eksitad

kas sellise väärinformatsiooni jagamine tuleb millelegi kasuks? Loodad hirmutada.

?
?

Ei ühtki uudist enam le-s Eesti politiilisest seisust praegu,vaid TTV-st saab aimu,mis tegelikult toimub.

wpDiscuz